Latte macchiato apparaat

Met een latte macchiato apparaat lukt het u meteen

Genieten van een heerlijk kopje espresso, latte macchiato of cappuccino kunt u voortaan ook gezellig bij u thuis dankzij het latte macchiato apparaat. Latte macchiato is een variant op koffie die bestaat uit laagjes van melk en espresso met een heerlijk kraagje melkschuim.

Soorten espresso apparaten

Bij de aankoop van een latte macchiato apparaat kunt u kiezen uit drie versies: De volautomatische apparaten zetten uw koffiedrank geheel automatisch. De verhouding tussen elk en koffie moet eenmalig ingesteld worden. Bij halfautomatische apparaten moet u zelf de juiste hoeveelheid koffie in de filter doen. en de pomp zelf bedienen.De Nespresso apparaten werken koffiecups en zijn eenvoudig te bedienen, maar beperkter in de keuze van de soorten koffie voor uw latte macchiato apparaat.

Aandachtspunten

Aan een latte macchiato apparaat is een waterreservoir verbonden. Wanneer dit te klein is, zult u vaak moeten bijvullen. Kies een bedieningspaneel dat voor u handig in gebruik is. Uiterlijk zijn er vele varianten op de markt. Design is belangrijk als uw latte macchiato een voorname plaats inneemt in uw keuken. Prijzen en modellen vergelijken, doet u best even op voorhand.