Dubbelwandige koffieglazen

Dubbelwandige koffieglazen hebben alleen maar voordelen

De ruimte die tussen de twee wanden aanwezig is hebben een isolerend effect waardoor uw koffie langer warm blijft. De koffieglazen kan men in allerlei designs en prachtige glasconstructies te verkrijgen. Het is ook mogelijk om er passende schoteltjes bij te krijgen of een mooi designlepeltje. De koffie, cappuccino of Latte Macchiato lijkt in het glas te zweven.

Waar te gebruiken?

De koffieglazen hebben een wand van tenminste 1,2 mm dik en zijn ook uitstekend geschikt voor de horeca. Het glas van de dubbelwandige koffieglazen is bestand tegen verwarmen en kan tegen allerlei temperatuurschommelingen. Het glas is krasbestendig, zeer licht, heeft een prachtige glansafwerking en is geschikt voor de vaatwasser. Ook in uw huis kunt u de dubbelwandige koffieglazen gebruiken. Met een prachtige glazen set koffieglazen heeft u een blikvanger in uw huis.

Dubbelwandige koffieglazen van glas

De koffieglazen hebben een funky modern design. Ze houden u dranken heerlijk warm en koel. Indien u een hete cappuccino drinkt zal de warmte niet doordringen tot uw hand. De drank wordt in het glas goed geïsoleerd en houdt langer warm dan een normaal glas. Doordat de buitenwand koud blijft kan je het glas makkelijker transporteren. De koffieglazen voorkomen ook condens. Met een set dubbelwandige koffieglazen heeft u een eyecatcher in huis.